Podręczniki i pomoce szkolne

ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH Ryszard Jargoń Zobacz większe

ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH Ryszard Jargoń

ANT-2541

Używane

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

8,00 zł brutto

Cechy produktu

Tytuł Organizacja i technika usług gastronomicznych
Podtytuł Podręcznik dla technikum
Autor Ryszard Jargoń
Wydawnictwo WSiP-Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Miejsce wydania Warszawa
Rok wydania 1992
Format B-5
Oprawa MK-miękka
Liczba stron 320
Wersja językowa polska
Numer wydania 7
ISBN/ISSN/ISMN 83-02-01631-4
Stan używane
Uwagi Książka używana
Czas wysyłki 3 -5 dni od momentu dyspozycji wysyłki lub płatności

Więcej informacji

Podniszczona okładka.
Wnętrze książki - stan bardzo dobry minus.

Napisz opinię
ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH Ryszard Jargoń

ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH Ryszard Jargoń


Śledź nas na Facebooku