ANT-3119
Używane
1 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Tytuł | Jak gotować |
Podtytuł | Praktyczny poradnik kucharstwa |
Autor | Marja Disslowa |
Wydawnictwo | Wydawnictwo Polskie R. Wegnera |
Miejsce wydania | Poznań |
Rok wydania | [1938] |
Format | B-5 |
Oprawa | TWO-twarda z obwolutą |
Liczba stron | XII + 871 |
Wersja językowa | polska |
Numer wydania | 3 |
Stan | używane |
Uwagi | Poradnik we wszelkich sprawach odżywiania, zestawiania menu, urządzania przyjęć, dekoracji stołu |
Czas wysyłki | 3 -5 dni od momentu dyspozycji wysyłki lub płatności |
Marja Disslowa
b. dyrektorka Lwowskiej Szkoły Gospodarstwa Domowego
Jak gotować
Praktyczny podręcznik kucharstwa
Poradnik we wszelkich sprawach odżywiania, zestawienia menu, urządzania przyjęć, dekoracji stołu
Przejrzała i uzupełniła
Pani Elżbieta
261 ilustracyj jedno i wielobarwnych według dzieła: "Les secrets culinaires" F. Nietlispach, nagrodzonego złotym medalem na Międzynarodowej Wystawie Sztuki Kucharskiej w Zurychu 1930 r.
Zniszczona obwoluta.
Okładka i wnętrze książki - stan bardzo dobry minus.