VEGE-63537517
New product
Wegańska kuchnia polska to 64 przepisy: zupy, kluski, pierogi, naleśniki, zamienniki mięsa, gulasze, kapusty, pasztety i pasty, dodatki, przystawki, sałatki, desery.
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Title | Wegańska kuchnia polska |
Author | Edyta Stępczyńska |
Publisher | Gaj |
Place of publication | Bydgoszcz |
Published | 2018 |
Size | B-5 |
Cover | paperback with wings |
Number of pages | 158 |
Language version | Polish |
ISBN/ISSN/ISMN | 978-83-63537-5-7 |
EAN/UPC | 9788363537517 |
Book condition | new |
Shipping time | about 3-5 days from receiving the payment |
opis wydawcy:
„Spisując te przepisy wierzyłam w to, że dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i nieskomplikowanych. Potraw, które gościły i goszczą na polskich stołach. Z jedną, ale zasadniczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych tradycyjnych tym, że są przygotowane bez składników odzwierzęcych.
Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, ale stało się moją pracą i pasją. Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, że to co robię ma sens i wpływa korzystnie na moich klientów i przede wszystkim im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu. Każdy przepis jest przetestowany. Do zdjęć nie wynajęłam profesjonalnego fotografa i stylisty potraw zdałam się tu na własną intuicję i maksymalną szczerość.