Bioróżnorodność, ekologia, ochrona środowiska

Ostatnie wpisy

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz Zobacz większe

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

BON78458609

Nowy produkt

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Dodatkowy kod rabatowy dostępny na stronie: www.infovege.com

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

29,95 zł brutto

Cechy produktu

Autor Aleksandra Halarewicz
Tytuł Atlas ziół
Podtytuł Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Wydawnictwo Wydawnictwo SBM
Rok wydania 2015
Miejsce wydania Warszawa
Wersja językowa polska
Liczba stron 192
Format 17,0 x 25,0 cm
Oprawa twarda [TW]
ISBN/ISSN/ISMN 978-83-7845-860-9
EAN/UPC 9788378458609
Czas wysyłki do 3 dni od momentu dyspozycji wysyłki lub płatności

Więcej informacji

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Opinie

Napisz opinię

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Dodatkowy kod rabatowy dostępny na stronie: www.infovege.com

Śledź nas na Facebooku