Bioróżnorodność, ekologia, ochrona środowiska

Ostatnie wpisy

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz Zobacz większe

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

BON78458609

Nowy produkt

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Dodatkowy kod rabatowy dostępny na stronie: www.infovege.com

Więcej szczegółów

29,95 zł brutto

Cechy produktu

Tytuł Atlas ziół
Podtytuł Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Autor Aleksandra Halarewicz
Wydawnictwo Wydawnictwo SBM
Miejsce wydania Warszawa
Rok wydania 2015
Format 17,0 x 25,0 cm
Oprawa TW-twarda
Liczba stron 192
Wersja językowa polska
ISBN/ISSN/ISMN 978-83-7845-860-9
EAN/UPC 9788378458609
Czas wysyłki 3 -5 dni od momentu dyspozycji wysyłki lub płatności

Więcej informacji

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Napisz opinię
ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz


Śledź nas na Facebooku