Bioróżnorodność, ekologia, ochrona środowiska

Nowy ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz Zobacz większe

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

9788378458609

Nowy produkt

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Więcej szczegółów

Kod rabatowy dostępny na stronie: www.infovege.com

29,95 zł

Cechy produktu

Autor Aleksandra Halarewicz
Tytuł Atlas ziół
Podtytuł Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Wydawnictwo Wydawnictwo SBM
Rok wydania 2015
Wersja językowa polska
Liczba stron 192
Format 17,0 x 25,0 cm
Oprawa twarda
ISBN/ISSN/ISMN 978-83-7845-860-9
EAN/UPC 9788378458609

Więcej informacji

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Opinie

Napisz opinię

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Śledź nas na Facebooku