Culture, Art & Heritage

SPRAWOZDANIA MUZEUM NARODOWEGO W KRAKOWIE. SERIA NOWA. TOM II: 1996-1997-1998 View larger

SPRAWOZDANIA MUZEUM NARODOWEGO W KRAKOWIE. SERIA NOWA. TOM II: 1996-1997-1998

MNK

New product

Data sheet

Title Sprawozdania Muzeum Narodowego w Krakowie. Seria Nowa. Tom II
Publisher Muzeum Narodowe w Krakowie
Published 2004
Place of publication Kraków
Language version Polish
Number of pages 140
Size 27,5 x 22,5 cm
Cover paperback
ISBN/ISSN/ISMN 1508-4310

More info

SPIS TREŚCI:

1996-1997

Wstęp Sprawy ogólne Organy doradcze i opiniodawcze działające przy Muzeum Fundacje i stowarzyszenia działające przy Muzeum Gromadzenie zbiorów Biblioteki Działalność konserwatorska Wystawy stałe Wystawy czasowe organizowane w Muzeum Wystawy czasowe organizowane poza Muzeum Wystawy czasowe organizowane za granicą Ruch muzealiów Działalność edukacyjna i popularyzatorska Działalność wydawnicza Publikacje pracowników Muzeum Wyjazdy zagraniczne pracowników Muzeum Komputeryzacja Ważniejsze remonty Nagrody, wyróżnienia In memoriam Pracownicy Muzeum Narodowego w Krakowie w latach 1996 i 1997

1998
Wstęp Sponsorzy Rada Muzealna Kolegium Kustoszy Otwarcie Galerii Rzemiosła Artystycznego Zmiany personalne Fundacje i stowarzyszenia Frekwencja Biblioteki Działalność konserwatorska Wystawy czasowe organizowane w Muzeum Wystawy czasowe organizowane poza Muzeum Wystawy czasowe organizowane za granicą Muzealia - zbiory - nabytki Działalność edukacyjna i popularyzatorska Działalność wydawnicza Publikacje pracowników Muzeum Referaty, odczyty wygłoszone poza Muzeum Kontakty i współpraca z zagranicą Wyjazdy zagraniczne pracowników Komputeryzacja Ważniejsze remonty Pracownicy Muzeum Narodowego w Krakowie w 1998 roku

Reviews

Write a review