Biodiversity, Ecology & Environmental Protection

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz View larger

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

9788378458609

New product

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

More details

29,95 zł

Data sheet

Author Aleksandra Halarewicz
Title Atlas ziół
Subtitle Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Publisher Wydawnictwo SBM
Published 2015
Language version Polish
Number of pages 192
Size 17,0 x 25,0 cm
Cover hardcover
ISBN/ISSN/ISMN 978-83-7845-860-9
EAN/UPC 9788378458609

More info

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Reviews

Write a review

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

ATLAS ZIÓŁ. KULINARNE WYKORZYSTANIE ROŚLIN DZIKO ROSNĄCYCH Aleksandra Halarewicz

W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania.

Follow us on Facebook